Fotovoltaične elektrarne

Zaupajte izgradnjo fotovoltaične elektrarne zanesljivemu partnerju!

Življenjska doba FVE je vsaj 25 let. Zanesljivost delovanja sistema kot celote in njegov optimalni izkoristek skozi celo življenjsko dobo sta za donosnost naložbe v FVE veliko bolj pomembna kot začetni strošek investicije. Ne zanašajte se na lastnosti posameznih komponent!

Robotina se z izvedbo rešitev za svoje stranke na področjih elektrotehnike in elektronike ukvarja že več kot 20 let. V dolgoletnem sodelovanju s podjetji v industriji in kasneje tudi na drugih področjih smo v svojo filozofijo poslovanja vgradili pomen celovite podpore strankam, ki se začne že pri zasnovi projekta in, kar je najbolj pomembno, se nadaljuje čez cel življenjski cikel izdelka. Dokler bo vaša FVE delovala, vam bomo stali ob strani.

Imamo lastne ekipe visoko usposobljenih inženirjev in tehnikov za projektiranje, montažo, vzdrževanje in nadzor delovanja FVE. Merila kakovosti za naše izdelke in storitve so postavljena na osnovi sodelovanja z japonkimi kupci.

Odlikujejo nas predvsem:

  • Celovite rešitve
  • Visoko strokovno usposobljena in izkušena ekipa
  • Najboljše razmerje med dobljenim in plačanim
  • Robotinin nadzorni sistem SPSS
  • Nadzor delovanja in vzdrževanje vaše elektrarne

Oglejte si delovanje sončne elektrarne preko Robotininega nadzornega sistema, v živo:
www.solar-cybro.com

Oglejte si tudi referenčne elektrarne.

Leta 2011 je pridobila Certifikat kakovosti Združenja slovenske fotovoltaične industrije, za področje projektiranja in/ali montaže fotonapetostnih sistemov.

Certifikat kakovosti ZSFI