O podjetju

Od ustanovitve, v letu 1990, je Robotina prepoznavna po svojih izdelkih in rešitvah na področju krmiljenja in avtomatizacije. Z osredotočenostjo na inovativnost, kakovost in doseganje ciljev, zagotavljamo optimalne rešitve, ki delujejo. Uspešno projektiramo, razvijamo in izvajamo projekte avtomatizacije v industriji, infrastrukturi, stavbah, energetiki in še na mnogih področjih. Pri tem enakopravno sodelujemo s podjetji, ki sodijo med vodilna v svoji branži.

Glede na hiter razvoj branže in specifične potrebe, ki jih izdelki svetovnih proizvajalcev niso mogli ustrezno zadovoljiti, smo že v letu 2000 začeli z razvojem lastnih krmilnikov in začeli pisati Cybro zgodbo. Po 15 letih uspešne prisotnosti Cybra I in Cybra II na svetovnih tržiščih, lahko ugotovimo, da je naš koncept krmiljenja izjemno prilagojen novemu trendu, imenovanemu internet stvari (Internet of things). To je seveda še večja spodbuda za ravoj in uvedbo Cybra III, ki bo skupaj s SMIP (platforma za storitve v oblaku) predstavljal prvo vertikalno integrirano IoT rešitev, ki bo zagotavljala krmiljenje, regulacijo in uporabniški vmesnik, pri tem pa polno uporabila najnovejše tehnologije, kot so strojno učenje in umetna inteligenca.

Svojim strankam zagotavljamo kakovostno opremo, sodobno tehnologijo, izobraževanje in podporo ter jim pri tem lahko ponudimo toliko, kot potrebujejo. Kdor želi samo vrhunsko opremo in orodja, si lahko rešitve izdela sam, tistim pa, ki se želijo fokusirati na svoje ključno področje, lahko zagotovimo celovit kompleksen izdelek narejen po meri. Z uporabo lastne tehnologije, znanja in OEM razvojno/proizvodnega modela imamo več uspešnih zgodb, ki jih lahko poiščete na naši spletni strain.

Naša vizija:

“Robotina bo dosegla in utrdila položaj vodilnega ponudnika PAMETNIH in POVEZANIH rešitev, komponent in platform, ki bodo omogočile nove modele povezane družbe ter prispevale k digitalni transormaciji”.

V ta namen razvijamo in implementiramo lastne rešitve, ki so sestavljene iz znanja, strojne in programske opreme ter organizacijske strukture in postopkov.

Naše rešitve so zlasti usmerjene v industrijo, stavbe, infrastrukturo, pametna mesta, pametne stavbe in pametne domove, s čimer prispevamo k boljšem življenju vsakega posameznika.

Več o podjetju v Robotina Digital Transformation 2.18.


Sodelovanje

null