ICONICS programska oprema

Iconics je vodilno podjetje na področju tehnologije in rešitev, ki omogočajo vizualizacijo, HMI / SCADA, proizvodno inteligenco, odkrivanje napak, MES, shranjevanje in analizo podatkov ter upravljanje na daljavo v realnem času za katero koli aplikacijo in na kateri koli napravi.
Iconics je eden redkih neodvisni razvijalec programske opreme. Izdelki so certificirani za OPC Fundation (OPC, OPC UA), BACnet Advanced Workstation in vsebujejo neposredne vmesnike na SAP, SNMP, Microsoft SQL, StreamInsight in Oracle.

Izdelki se uporabljajo pri avtomatizaciji zgradb, naftnih in plinskih ploščadi, železniške, cestne in električne infrastrukture, obnovljivih virov energije, sistemov za upravljanje s pitno in odpadno vodo, farmacevtski, avtomobilski in številnih drugih industrijskih panogah.
Napredne rešitve vizualizacije, produktivnosti in analize in oddaljenega upravljanja Iconics so izdelane na lastnih rešitvah GENESIS64 ™ HMI / SCADA, Hyper Historian ™ za arhiviranje podatkov, AnalytiX® za analizo in mobilnih aplikacijah MobileHMI ™.

Robotina je partner z Iconics in aktivno sodeluje pri razvoju novih rešitev in le te tudi aplicira kot pilotne projekte. Plod tega dela je tudi operativni center mreže Imdaad zgradb v Dubaju, za katerega je Imdaad prejel nagrado Technology Implementation of the Year v Dubai.

Produkti:

nullNajnaprednejša HMI/SCADA rešitev in vodilna pri 64-bitnih avtomatizacijskih programskih rešitvah. Integratorjem omogoča enostavno in hitro implementacijo, hitre nadgradnje in povezljivost na različne poslovne sisteme. Razvit na način, da izkorišča prednosti OPC, OPC-UA, BACnet, .NET managed code, platforme HTML5 in SharePoint® tehnologije.

nullOrodje za logiranje in shranjevanje podatkov, ki zajemajo več kot 100.000 informacij v sekundi in deluje z več viri podatkov kot so npr. OPC UA strežniki, OPC DA strežniki, OPC XML DA strežniki, BACnet, SNMP naprave. Hyper Historian ponuja tudi polno spletno konfiguracijo prek integriranega inženirskega delovnega programa.

nullOrodje za izdelavo grafičnih elementov vizualnega vmesnika. Uporabnikom omogoča, da ustvarijo prilagodljive, vektorske grafike, ki ne izgubljajo podrobnosti, ko se povečajo. GraphWorX64 omogoča hitro in preprosto konfiguriranje vseh projektov. Uporabniki lahko ponovno uporabijo vsebino prek knjižnice simbolov GraphWorX64, galerij in predlog.

nullTehnološki dragulj, ki prinaša moč rešitev HMI / SCADA GENESIS64 na katerikoli pametni telefon, tablični računalnik, spletni brskalnik ali spletno omogočeno napravo. Vrhunska tehnologija za konfiguriranje poenostavlja uporabo na katerikoli napravi Microsoft, Apple ali Android z inovativno tehnologijo WinRT in XAML-to-HTML5.

nullUporablja spletni brskalnik, kot so Microsoft Edge, Internet Explorer, Google Chrome, Safari ali Firefox, da zagotovi vmesnik z grafičnimi elementi, trending in. WebHMI prinaša vse potrebne komponente iz centraliziranega spletnega strežnika za samodejno namestitev v kateri koli spletni brskalnik.

nullSistem za spremljanje in upravljanje z energijo ter energetsko analizo, ki zagotavlja bogato platformo in brskalno neodvisno vizualizacijo v realnem času. Omogoča za ogled energetskih poročil, ki analizirajo porabo sredstev v vzorcih porabe energije in napredek glede trajnosti.

nullPopolna programska rešitev za pomoč pri integraciji in zagonu, ki temelji na napredni tehnologiji odkrivanja in diagnostike in znatno zmanjša stroške in izboljšuje operativno učinkovitost. Vključuje uporabniku prilagojena pravila o napakah, ki tehtajo verjetnost okvare opreme in svetujejo osebju preventivne ukrepe.

nullOmogoča operaterjem, proizvodnim inženirjem, QA osebju in vodstvu, da si ogledajo podatke o statističnem procesnem nadzoru in druge proizvodne parametre, ki vplivajo na kakovost izdelkov.

nullOdločevalci na različnih ravneh pridobijo natančne podatke o proizvodni učinkovitosti, ki pomaga pri poglobitvi poslovne učinkovitosti in krepitvi konkurenčne tržne prednosti. Vpogled v poslovanje z združevanjem podatkov v realnem času in povezljivostjo z več viri podatkov. Pomaga vzpostaviti proizvodni kontekst s KPI-ji, kot so OEE, čas cikla in pretočnost, in zagotavljati proizvodno inteligenco celotni organizaciji.

nullZagotavlja vpogled v frekvenco alarma, statistiko, potrditve uporabnikov, prednostne porazdelitve in skrite povezave. Osebje lahko vizualizira, analizira in upravlja alarmne podatke. Pravilna analiza alarmov in dogodkov v proizvodnem obratu razkriva pomembne priložnosti za izboljšanje tekočih operacij in ublažitev nenormalnih situacij.

Več informacij na spletni strani Iconics.